Post by whirlhunsfeccurdra on Feb 21, 2022 4:47:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα άπειρων χρημάτων ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rampage 2022 version ▞▞▞
Απλά θέλω να επισημάνω κάποια προβλήματα, αλλά το παιχνίδι είναι υπέροχο..γιατί δεν συνεχίζεται...γιατί δεν τελειώνει, παρακαλώ, τελειώστε το παιχνίδι της θεάς...και ουάου, σκεφτείτε το μια ολόκληρη εβδομάδα για έναν εγκωμιάστε.. ότι είναι..... κάντε το 5 νέο στήθος την εβδομάδα dongun τουλάχιστον..pls ή απλά κάντε μια μέρα dongun να κάνει κάτι γι 'αυτό ή απλά απεγκαταστήσω το παιχνίδι που έχω σε πολλούς φίλους σε αυτό το παιχνίδι όλοι το βαριέμαι, παρακαλώ αλλάξτε το… για πάντα
Είναι ένα φανταστικό παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το play store μου δεν μου δίνει νέα ενημέρωση του παιχνιδιού, ακόμα και το Dungeon μου με αριθμό 44 δεν είναι ακόμα ανοιχτό;
Πολύ ωραίο αλλά δύσκολα παίρνεις τα τοκεν της αρένας
Τι στον πουτσο ειναι τελειες μαλακες🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕😊🖕
Αφού κατέβασα το παιχνίδι, μπόρεσα να το παίξω μόνο για 1 μέρα, μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, αλλά από τη δεύτερη μέρα, το παιχνίδι δεν ξεκινούσε, όποτε θέλω να ανοίξω την εφαρμογή, εμφανίζεται μια λευκή οθόνη και ήταν έγραψε "κατέβασμα εξωτερικών αρχείων", νόμιζα ότι η εφαρμογή κατεβάζει κάποια απαιτούμενα αρχεία για το παιχνίδι, αλλά το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ούτε μετά από 30-40 λεπτά επίσης..., εντελώς σκουπίδια, με απογοήτευσε πολύ... 🙁🙁🙁
Απλώς αφαιρέστε το αίμα. Και πείτε μου όταν σβήσατε το αίμα στο παιχνίδι. Δεν είναι τόσο προφανές! Και κάντε τις διαφημίσεις χωρίς αίμα. Αν δεν θέλετε να σας μηνύσουν. ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ!!! Και θέλω το υλικό, και τα πάντα χωρίς !!!Blood.Blood είναι Dicustang! Σβήστε το τώρα. Και τι περιμένετε για προγραμματιστές! Ήρθε η ώρα να κάνετε τα πράγματα σωστά!
Magic Rampage Rollespill syr
Magic Rampage Jeux de rôles yur
Το παιχνίδι ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μέχρι το επίπεδο 30, το οποίο δεν ξεκαθαρίζει πόσο προσπαθείτε, παρόλο που είχα ήδη παρακολουθήσει τα βίντεο στο YouTube και πριν από αυτό το επίπεδο δεν χρειαζόμουν καμία βοήθεια ή περπάτημα
Μου αρέσει αλλά είναι πολύ δύσκολο
Αρκετά rad και φωτισμένο, αλλά θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω λίγο περισσότερο γυαλιστικό. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, κάτι σαν 2d shooter platformer αλλά σε διαφορετικό στυλ. Λύνετε μερικούς γρίφους για να βρείτε μυστικές περιοχές (όχι απαραίτητα παζλ, περισσότερο σαν να πηδάτε παντού για να ελέγξετε μυστικές περιοχές). Tbh, τα κινούμενα σχέδια είναι κάπως αδέξια, αλλά το καλλιτεχνικό στυλ δημιουργεί μεγάλη γοητεία. Θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει περισσότερο χυμό, ίσως καλύτερα πιτσιλίσματα αίματος και οπτικό fx. Ένα πράγμα που αγαπώ είναι η πραγματική ορατή πανοπλία. Καλό παιχνίδι, αλλά μπορεί να βελτιωθεί. Ευχαριστώ προγραμματιστές, εδώ....😏🍌
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει τελευταία, είναι απογοητευτικό αλλά αξίζει τον κόπο
Μου άρεσε πραγματικά να παίζω αυτό το παιχνίδι (παρά την ιστορία που δεν έχει νόημα) και ξόδεψα κάποια χρήματα για να αγοράσω ειδικά όπλα και πανοπλίες. Ωστόσο, του δίνω χαμηλή βαθμολογία, καθώς το παιχνίδι αναγκάζει κάποιον να παίζει κάθε μέρα για να κερδίσει ή να διατηρήσει το επίπεδό σας στην ανταγωνιστική λειτουργία. Δεν έχω παίξει για μήνες και στις σπάνιες περιπτώσεις που συνδέθηκα, το επίπεδό μου στο Competition Mode έπεσε σημαντικά. Προσπάθησες να με κρατήσεις να παίζω καθημερινά, αλλά με έκανες να χάσω τρομερά το ενδιαφέρον μου.
Όλα είναι τέλεια μόνο και μόνο που λείπει η επίθεση meele.
Magic Rampage Vaidmenų žaid. dce
αρκετά καλό και ωραίο παιχνίδι ελπίζω να βγει και συνέχεια
Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο και φοβερό, αλλά αυτό το παιχνίδι θα πρέπει σιγά σιγά να ενημερώνεται και να εισάγει αργά ένα νέο επίπεδο. Έτσι, παρακαλώ εισάγετε γρήγορα νέο επίπεδο.
Πολύ καλά !!
Δεν είναι καλό παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Ο μόνος παίκτης αξίζει τον χρόνο και την προβολή των διαφημίσεών σας, αλλά τα ρομπότ δημιουργούν ένα περιβάλλον με το οποίο απλά δεν αξίζει να ασχοληθείτε.
Θα έδινε μηδέν αλλά δεν μπορεί. Ξεκινά εύκολα και μετά συνειδητοποιείς ότι πρέπει να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να συνεχίσεις το παιχνίδι. Καλή ιδέα, κακή εκτέλεση. Τα επίπεδα συνεχίζονται, αλλά αν δεν έχετε τον εξοπλισμό, θα πεθάνετε γρήγορα! Αγοράστε εξοπλισμό και όπλα! Χαχα. Οχι. Μην προτείνετε. Θα προτιμούσα να βλέπω διαφημίσεις για να προχωρήσω παρά να ξοδέψω χρήματα για να "αναβαθμίσω" άχρηστο εξοπλισμό. Στεναγμός...
είναι πολύ καλό παιχνίδι και για αυτό βάζω 5 αστέρια. Και τώρα που είμαι μεγάλο επίπεδο δεν θέλω να το σβήσω, είμαι περίπου 40 level
Τόσο διασκεδαστικό, αλλά μπορείτε να προσθέσετε πολλούς παίκτες όπως εγώ και ο φίλος μου να παλέψουμε μαζί και αν κάποιος πεθάνει πεθάνουμε και παρακαλώ κάντε το dragon boss map να πάει πιο γρήγορα, είναι τόσο αργός που γιατί πάντα πεθαίνω, και ευχαριστώ παιδιά, κάνετε πολύ καλή δουλειά Θα βάλω 4 από τώρα και στο εξής, παρακαλώ ενημερώστε το multiplayer, στην επόμενη ενημέρωση thx (by bin bin cheers)
Γιατί σταμάτησε ξαφνικά η λήψη και επανεκκίνησε όταν έφτασα το 98%;
είναι τελειο
Αξιοπρεπής εμπειρία παιχνιδιού. Σίγουρα χρειάζεται περισσότερη ανάπτυξη. Ακόμα στα αρχικά στάδια.
Το μισώ στο επίπεδο 39 όταν σκοτώνεις τον δράκο, περπατάς λίγο και εμφανίζεται μια πύλη και ένα τέρας βγαίνει και σε σκοτώνει και πέρασα ώρες και ώρες κάνοντας το επίπεδο ξανά και ξανά μέχρι που σκότωσα τον δράκο και σκοτώθηκα από εκείνο το τέρας κι εγώ είχαμε ελίτ πανοπλία από οψιανό ένα σχεδόν πλήρως αναβαθμισμένο στιλέτο άμμου δύο επίπεδα μακριά από το πλήρως αναβαθμισμένο και ένα δαχτυλίδι με το μάτι του δράκου, αλλά δείτε μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά μπορείτε να αλλάξετε το επίπεδο 39, παρακαλώ μου αρέσει, αλλά μου αρέσουν τα άλλα επίπεδα, αλλά το επίπεδο Το 39 είναι δύσκολο
Όχι, ήξερα ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν. Παίζει από την αρχή. Μου άρεσε το παιχνίδι...... σήμερα όταν έμαθα ότι έβαλαν να πληρώσουν για να κερδίσουν, απλώς απογοητεύτηκα. Ειλικρινά χάλασε το παιχνίδι
Burrito Bison: Launcha Libre Spillehall lss
Δεν σώζει την πρόοδό σας και την επόμενη φορά που θα παίξετε πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι για μένα, αλλά έχει αξιοπρεπή μηχανική και έχει φοβερές ανταμοιβές και κρυφά μέρη
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένας μετρητής μέχρι τον εχθρό για να δεις εκεί ζωές
Καλό παιχνίδι, αλλά αγόρασα μια προσφορά περιορισμένου χρόνου στο παιχνίδι προτού καταλάβω ότι ο λογαριασμός μου Google δεν ήταν συνδεδεμένος. Αργότερα συμμετείχα και όλη η πρόοδός μου διαγράφηκε και δεν υπήρχε πανοπλία για το οποίο πλήρωσα 3 $. Μάλλον δεν θα ξαναπαίξει μόνο και μόνο γι' αυτό.
Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό Η ιστορία είναι πραγματικά μαγευτική Η προσαρμογή είναι τρελή Υπάρχουν τόσα πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά που είμαι εντυπωσιασμένος και με δέος για το πώς αυτή είναι μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή Επίσης οι προσθήκες δεν είναι ενοχλητικές στο παιχνίδι και δεν αποτελούν μεγάλο πρόβλημα Γενικά είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι.
Πιθανότατα θα έδινα σε αυτό το παιχνίδι ένα 5 αν όχι για μια ασυγχώρητη καθυστέρηση όποτε υπάρχουν περισσότερα από ένα sprite όπλων στην οθόνη και μερικές φορές, ανάλογα με το επίπεδο ή/και τον εχθρό, δεν απαιτεί καν τίποτα περισσότερο από τα δικά σας κινούμενα σχέδια όπλων. επιβραδύνετε έντονα όλες τις κινήσεις. Ακόμη και οι πτυχές P2P δεν είναι αρκετές για να περιορίσουν την ευχαρίστηση των παιχνιδιών, αλλά να ξέρετε ότι θα χρειαστείτε εάν θέλετε να ανταγωνιστείτε με επιτυχία. Μακάρι να μην είχε βαλτώσει τόσο άσχημα.
The best.Just The Best
Η εφαρμογή δεν εγκαθίσταται. Φτάνει στο 100 τοις εκατό 4 φορές και ξαναρχίζει.
Αυτό, το παιχνίδι είναι καλό, επίσης τα γραφικά και τα χειριστήρια πρέπει να βελτιωθούν.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό 👍👍 μου άρεσε, θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερα επίπεδα, τελείωσα όλα τα επίπεδα ωραίο παιχνίδι άνθρωποι ωραία αφήγηση.
Πω πω, μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά όταν ήρθε η επόμενη ενημέρωση, όλα χάλασαν. Το παιχνίδι κλείνει και το τηλέφωνό μου κλείνει! Παρακαλώ αλεπού αυτό
Πολυ καλο παιχνιδι, λιγο αργη αποκριση για πλατφορμ αλλα πολυ καλο για free.
Είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά τόσο επαναλαμβανόμενο όπως το dragon boss fight που χρειάζεται τόσο λιοντάρι για να τον σκοτώσεις που πρέπει να χτυπήσεις αυτό που σε εμποδίζει να τον χτυπήσεις και αυτό το πράγμα σε πυροβολεί επίσης και όσο περισσότερο τον χτυπάς τόσο πιο δυνατός είναι και όταν είναι θυμωμένος πυροβολεί τρεις μπάλες φωτιάς για τους επόμενους γύρους και καλεί επίσης 2 εχθρούς σε κάθε γύρο
Μου αρέσει πολύ το μαγικό rampage, αλλά έχω ένα πρόβλημα, προσπαθώ να ολοκληρώσω το 100% του παιχνιδιού, αλλά στο επίπεδο 16 υπάρχουν 3 μυστικές περιοχές και μου λείπει μία, έχω παρακολουθήσει πολλά βίντεο για το πού μπορώ να το βρω, αλλά κανένα το δείχνουν τα βίντεο. Θα μπορούσατε να το διορθώσετε εάν είναι σφάλμα ή θα μπορούσατε να μου πείτε πού είναι.
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό το μόνο πρόβλημα είναι ότι προκαλεί σύγχυση στην εναλλαγή εργαλείων εν κινήσει και πραγματικά θα ήθελα να υπήρχε ένας τρόπος να οργανώσω αυτό που έχω, ώστε να το βάλω ακριβώς εκεί που θέλω και δεν υπάρχει. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις πουθενά, ούτε διαφημίσεις, ούτε τίποτα το φοβερό, το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο να παιχτεί είναι κίνηση άλματος, το μόνο πρόβλημα είναι η αλλαγή ταχυτήτων. Μου αρέσει να έχω τα μυστικά σημεία και να είμαι σε επίπεδα επανάληψης, νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι απίστευτο
Αγαπώ πραγματικά αυτό το παιχνίδι, απλά έχει όλα όσα χρειάζεται για μια οριστική εμπειρία και ω, φίλε, περίμενε μέχρι να ακούσεις το soundtrack, η ιστορία είναι καλή μέχρι στιγμής, απόλαυσα πραγματικά τον χρόνο μου με συνέχισα να παίζω για 3 συνεχόμενα, αλλά... Καθώς φτάσετε πιο μακρύτερα επίπεδα γίνεται επιβαρυντικό και ακόμη και απογοητευτικό, τα boss fights δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να κάνεις μια ώρα ζημιά ή περισσότερο για να κερδίσεις είναι σαν να περιμένεις τη βροχή μια ηλιόλουστη μέρα τόσο απογοητευμένος από το τι έφτασε το παιχνίδι όταν είχε τόσα πολλά δυνητικός!Φοβερό παιχνίδι, το έχω παίξει στο παρελθόν, αλλά το διέγραψα επειδή δεν είχα χώρο, αλλά τώρα το ξαναπαίζω και η μουσική σταματάει για κάποιο λόγο όπως στο Κεφάλαιο 1 - Επίπεδο 1 όταν σώσω τον μάγκα, η μουσική σταματάει και πρέπει να επιστρέψω στο κύριο μενού ή να επανεκκινήσω το παιχνίδι για να επανέλθει η μουσική. Διορθώστε το γιατί η μουσική προσθέτει πολλά στο παιχνίδι!
γιατί η πρόοδός μου χάθηκε δύο φορές😞😞😞😞😞😠
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι πλατφόρμας. Χωρίς διαφημίσεις εκτός και αν θέλετε δωρεάν χρυσό!
Magic Rampage 롤플레잉 gept
Πολύ ωραίο παιχνίδι με καλά όπλα αλλά από το επίπεδο 42 το παιχνίδι δεν έρχεται και εμφανίζεται πάντα σύντομα. Δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για το άνοιγμα του επιπέδου 42 Είπατε ότι το επίπεδο 42 θα έρθει τον Ιούλιο, αλλά τώρα ο Ιούλιος είναι σχεδόν στο τέλος. Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε πότε θα ανοίξει το επίπεδο 42 καθώς εξακολουθεί να δείχνει στο παιχνίδι ότι το επίπεδο 42 έρχεται σύντομα